Katthona – Fråga besvarad 2015-02-06

Hej Eeweem!

Hej jag heter Frida och har en katthona på 9 år. Hon har alltid varit väldigt social och tillgiven. Men nu på senare dagar så har hon blivit mer inåtvänd och vill vara för sig själv. Är inte med oss vid matlagning när vi äter, och som överallt som hon brukade.

Och kommer inte på tilltal längre. Jag undrar om hon har ont eller om det är något annat.

Kan du få fram någonting?

Med vänlig hälsning, Frida och Issa

 

 

Fråga besvarad 2015-02-06

Hej Frida!
Jag vill faktiskt ge dig rådet att gå till en veterinär och be dem kolla kattens blodvärden och även hennes mage. Om de inte hittar något så be dem kolla speciellt hormon värdet i blodet och kopplat till hennes äggstockar och kön. Prata även med dem om “skengraviditet” och fråga om en katt kan bli deprimerad av att inte få kattungar.
Jag är ingen veterinär  och har absolut ingen utbildning när det kommer till medicinvård kring djur och det är därför det är så viktigt att du tar katten till en veterinär om du känner oro för hennes hälsa.
Jag förstår om du känner oro för din katt om hon varit på ett sätt i många år och sedan plötsligt byter personlighet och inte alls är sig själv utan plötsligt blir osocial och nästan överkänslig och lätt irriterad för oljud eller att hon plötsligt blir lätt störd och går undan.
Det är därför jag vill du ska ta henne till en veterinär som får undersöka henne noga och framförallt detta med blodvärde och hormon status.
Lycka till och hör gärna av dig och berätta hur det gått hos  för dig och katten hos veterinären!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *