Semlan “akut” -Fråga besvarad 2015-02-06

Hej

jag har sökt och sökt i tre veckor efter min försvunna minigris.Det är en stor förlust och jag lägger all ledig tid på att söka söka. Media har efterlyst henne både i tidningar webb tv och radio,

Det finns en spårgrupp som hjälper till på olika vis problemet är att jag inte vet vilket håll hon har gått på och i vilket väderstreck hon befinner sig just nu jag har fått signaler från medium om hur det ser ut där hon är men jag letar och letar antagligen på fel ställe, jag behöver ha lite mer om hur de ser ut där hon finns… vart är hon?

Har hon drunknat i någon bäck? eller är hon stulen och död? eller har hon gått iväg och är hos någon som inte vet att hon är efterlyst? eller lever hon på vad naturen ger och försöker hitta hem igen?… hur långt bort är hon?… var finns hon?…

Jag gråter och ber och letar och kan inte sova hela mitt liv just nu handlar om att hitta Semlan min svarta tjocka minigris med mörkgrått skinn och svart tagel, som en man på ett lejon…

Kan du hjälpa mig snälla mina nerver sitter utanpå kroppen, hjärtat slår hårt, själen värker och jag börjar bli utmattad av sorg och dåligt leverne…

Tack på förhand Jeanette

Fråga besvarad 2015-02-06

Hej Jeanette!
Den absolut dominerande energin som kommer med ditt mejl är att  : här har vi en gris som är övertygad om att hon är “en han” och dessutom är minigrisen övertygad om att han / hon är en hund … vilket kanske förklarar ett och annat för dig varför saker har gått lite snett…
Så när jag ska känna blir det väldigt besynnerligt för jag ser ju vad du skriver… din minigris har försvunnit spårlöst… men… men… det jag känner är en minigris som agerar  som en hund… eller tror den är en hund !och det verkar som minigrisen ända sedan  sitt första levnadsmånaden fått för sig att den är en hund!
Därför kan du inte söka efter en minigris utan du måste söka efter en minigris som tror den är en hund och dessutom  tror den är en HAN.

Du kan inte bara gå efter hur en minigris  på rymmen fungerar utan du får gå efter hur en minigris fungerar som  är på rymmen men tror den är en hund.

Och sedan kan du ju gissa den förvirring som uppstår när din vän möter andra hundar på sitt äventyr … för det är nog lite vad detta är…ett äventyr…
Jag har absolut ingen aning hur det här har gått till eller varför din minigris tror den är en hund och en HAN hund men det kanske du vet bättre än jag. 🙂
Hur som helst så påverkar detta allt och hela sökandet. Om du vet orsaken till varför jag uppfattar din minigris på detta sätt så är det ett plus för dig i ditt sökande. Om din minigris haft en hund kompis så  … ta med den hunden i sökandet eller ta med någon annan hund som är lekfull av sig och tycker om att skälla när den leker.
Det kan hjälpa din gris att hitta tillbaka.

Jag förstår att detta blir rörigt  och förvirrande för dig.Jag kan genom dig uppfatta att din minigris   lever och finns alldeles nära det området du  bor. Din minigris verkar hålla sig kring ett område där det finns skjul för trädgårdsfordon.
Där får den skydd mot snön. Jag kan inte avgöra exakt område men jag skulle faktiskt inte bli förvånad om den hittar dig  lagom till våren i  Mars- April. Lite större lite vildare men den kommer fortfarande tro den är en hund. Så ge inte upp hoppet!


Det bästa rådet jag kan ge är att försöka förstå varför jag uppfattar din minigris som en han hund. Se också om du kan komma på  om det finns trä skjul 3 km Nord Ost från där du bor med gamla trädgårds redskap,skrot till gamla maskiner och även någon form av plantage skjul eller trädgårds lotter på marken som ser ut som de ej används på ett tag.   Ta med en hund som kan skälla!
Jag förstår verkligen  din oro  som matte men  du måste försöka att fokusera bort oron din oro och istället försöka fokusera om din energi och  själv försöka  känna in var din minigris håller hus och gömmer sig.

Jag kan känna att du har  förmågan  att uppfatta energier till djur och energikontakten finns redan mellan dig och ditt husdjur men.. det är din oro för ditt älskade husdjur som  blockerar dig från att känna kunna känna energin mellan dig och din minigris och följa länken. 

Fokusera om din energi utifrån det jag berättat och sök upp den plats djupt inne  i ditt hjärta där du känner att du har en energi kontakt med din älskade minigris. Om du lugnar ner dig  ner för att  känna din gris istället för att tänka.. så kommer du att lättare själv  också få upp ett energispår som du kan följa när du går ut för att söka efter din minigris.. och ta med dig en hund ! och gå åt det hållet som du tror kan vara det området jag beskriver.

Jag skriver såhär därför att du känner din minigris bättre än något annan ! och bättre än mig eller något medium.

Länken mellan dig och din minigris finns… hur skulle jag annars kunnat känna din minigris genom dig och genom den energilänk som du har i ditt hjärta till din gris?
Våga tro på dig själv och din kärlek till din minigris och pröva med att sända ut kärlek till ditt husdjur genom ditt hjärta och arbeta både inne från dig själv hjärta – hjärta  med att få  tillbaka kontakt med din minigris samtidigt som du söker utanför.

Det kommer  att ge resultat.♥
Lycka till och hör av dig igen om du får upp något spår och du får gärna höra av dig och berätta hur det går för dig!
Ta hand om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

 

2 svar på ”Semlan “akut” -Fråga besvarad 2015-02-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *