Kattspöken och andra besök

Hej. Jag har sett/känt av spöken sen jag var liten. 1.Får ofta besök av min älskade katt, han dog för 3 år sen. Är det även honom jag ser i ögonvrån ibland som en svart siluett? Ser han efter mig? 2. Onda spöken brukar prata med mig i mina drömmar när jag är i mina föräldrars hus. Drömmen: Jag står alltid i trappan som leder upp till övervåningen. Spökena ser ut att vara från 16 – 1700 talet, sjömän. De verkar vilja ha hjälp men varför försöker de ändå alltid skrämma mig? Kommer mina mediala förmågor att stärkas i framtiden? Vill gärna hjälpa dem om jag kan. Mvh, Diana

Hej Diana! 1: Din katt ser till dig med jämna mellanrum. 2: De vill ha hjälp men samtidigt är de lite rädda för det som väntar på andra sidan vilket gör att de skrämmer dig- mest omedvetet. Hjälp dem över till andra sidan genom att lugna dem. Säg till dem att deras nära och kära väntar på dem och de blir omgivna av kärlek. Dina förmågor utvecklas kommer att utvecklas om du vill detta. Det är ditt beslut och det är bara du som kan ge tillåtelse till utveckling. Vill du så kan du men lär dig att stänga och rena dig själv då det är något många glömmer i början av sin "karriär".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *