Vem är han?

Hej! Hittade hit av en slump (eller?) och är så nyfiken! Har sedan jag var liten kunnat förnimma händelser, vilka jag alltid tänkt på som fantasier. För en tid sedan upplevde jag vid några tillfällen,så verkligt hur en man står bakom mig på toaletten. Jag ritade så småningom honom "ur mitt huvud" med penna på papper. Jag funderade över vad han ville och det som kom i mitt huvud var "sluta". Har ingen aning om vem han är, har du? Kram & Tack på förhand!

Hej! Det du kan göra för att få fram vem han är och vad han vill är att sätta dig med penna och papper och låta honom skriva med din hand. Ge det några gånger innan det blir något läsbart men ge dig inte! Han verkar vara knuten till huset du bor i. Kram! Ps. Ingen slump här inte:)!DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *