Kl 01/13 – Fråga besvarad 2014-06-06

Hejsan.

Jag har två vänner som umgås mycket. Killen Philip har en längre tid både sett och drömt om siffran 1. Idag hörde Lovisa en klocka bakom ryggen på sig hemma hos Philips grann armen där fanns ingen klocka och när hon sen tittade på sin mobil var kl exakt 13.00.

Kan det ha något sammanhang och vad betyder det?

Tacksam för snabbt svar! /Angelica

 

Fråga besvarad 2014-06-06

Hej Angelica!

Detta som dina två vänner upplever kan vara en form av så kallad synkronisering

 http://sv.wikipedia.org/wiki/Synkronisering

 Ordets betydelse förklaras bra i denna länk:

http://www.thefreedictionary.com/synchronize

Detta fenomen kan bero på flera saker och det är ett ganska vanligt fenomen mellan människor som har någon form av djupare anslutning till varandra själsligt   av olika anledningar och det kan också fungera som ett slags “osynligt” språk från en människas undermedvetna till en annan människas undermedvetna. Det är det under medvetna sättet att föra två eller flera människor samman mot ett gemensamt  mål fast  och  göra dem uppmärksamma genom synkroniseringar eller… genom märkliga händelser  av den typen som du berättar.

 Och det kan visa sig på flera olika sätt men just detta med siffror och klockslag är också ”vanligt” när det gäller att människor kommunicerar undermedvetet till varandra utan medveten tanke.

Det kan vara sådana saker som att plötsligt ser man ett visst klockslag överallt… på tv , dator, mobil och det kan bli riktigt komiskt ibland. Du kan plötsligt se siffran ett överallt både digitalt och som analog siffra och befinna dig på gata nummer ett och bilen framför dig som kör har bara ettor på sin nummerplåt och just när du tittar upp så ser du hus nummer ett… och så där kan det hålla på till och från… och givetvis händer allt klockan ett.

Det är absolut inget du planerar utan istället händer detta så pass många gånger så man tillslut blir medveten och undrar ”vad i hela…” 😉 och så har det undermedvetna fått din uppmärksamhet !

 

Nu känner jag inte att det varit ovanligt mycket synkroniseringar mellan dessa två vänner men det kan komma fler roliga och underliga sammanträffanden längre fram och orsaken är som sagt deras anslutning som kommer visa sig längre fram vad den handlar om och varför de har den.

 

Lite länkar om betydelsen kring siffran ett inom nummerologi:

 http://numerologi.theinformationguru.com/numerologi_1.htm

 

 Här är en länk om hur du kan räkna ut din siffra från ditt namn och se vilken livsväg du har och dina vänner har och se om någon av er har siffran ett och vad siffran ett betyder i det sammanhanget:

 http://www.sjalensoas.com/Numerologi—Chakran—info.html

 

Här är en länk till en engelsk sida som berättar utförligt betydelsen av siffran ett inom nummerologi.

 http://numerology-thenumbersandtheirmeanings.blogspot.se/2011/02/number-1.html

 

Vad gäller dina vänner så kan jag inte svara exakt vad detta handlar om men…det lär nog visa sig…;) just genom synkroniseringar.

Sköt om er!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *