Resa, studera eller arbeta?- Fråga besvarad 2014-06-06

Hejsan!

Jag vill gärna veta vad du ser om min framtid när det gäller att resa, studera eller arbeta? Jag har funderingar om att studera och har haft det ganska länge nu medan jag jobbat. Saken är den att jag jobbat flera vintersäsonger i Norge och det har jag trivts bra med. Arbetet är slitsamt men jag har nu precis innan jag flyttade hem igen träffad många fina vänner och bland annat en kille som jag gillar väldigt mycket. Jag står nu inför valet att flytta tillbaka eller att ta upp mina studier. Jag har tidigare haft kontakt med ett medium som menade att jag borde studera och hon sa att andarna runt omkring mig stöttade det beslutet. Men jag känner mig kluven och vill göra höra vad du känner!

Tack på förhand!

 

Fråga besvarad 2014-06-06

 

Hej!

 

Jag kan förstå att du TROR att du är kluven i detta och därför tänker jag svara dig med att be dig göra följande:   ♥  ställ dig själv de två enkla frågorna:

 

 

Vad säjer mitt hjärta?

 

Vad säjer min magkänsla?

 

 Ta de olika alternativen du har och ställ frågorna direkt till dig själv som om du var en utomstående som ställde frågorna till dig… bli din egen frågeställare och rikta all din känsla med fullständig ärlig uppriktighet direkt till din egen själ och dit eget själv och se vad sitt inre säjer …och om du gör det så kommer du bli förvånad över hur ditt inre kommer att ge respons i form av ren magkänsla eller genom drömmar som brukar bli väldigt intensiva och ibland till och med övertydliga.

 Du kan också få mer direkta svar från dig själv som att känna ökad värme i magtrakten eller från mitten av bröstkorgen eller om ditt eget själv inte håller med dig så kan du känna en rastlös känsla från ditt inre eller så kan ett mer tydligt känslosvar komma som ger gåshud eller fjärilar i magen.Var uppmärksam på vad din egen själ inom dig försöker att säja dig.

Vi människor har glömt bort att lyssna till oss själva…i första hand

 Jag känner nämligen … att du redan …vet… djupt inom dig vart ditt hjärta ♥ går och var dina tankar vandrar när du dagdrömmer och vem är den första du tänker på när du vaknar.?  …och då är min frågor från mitt hjärta till ditt hjärta…Varför följer du inte den tanken och känslan? Vad är du så rädd för? Vad är det som hindrar dig våga lita till din magkänsla?Våga tro på den andra personen också känner med hjärtat.

 

 http://www.youtube.com/watch?v=wBz0Y62lmIQ

 

“Close your eyes,

fall in love,

stay there.”

Rumi

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *