Tidigare liv?? – Fråga besvarad 2014-05-20

Hej!

Oskar heter jag och undrar över mina tidigare liv. Lite om mig: Är 20 år. Har alltid älskat att filosofera och det spirituella/existentiella är det som fascinerar mig mest. Har alltid varit en ganska introvert person, på gott och ont. Skulle även vilja fråga om det finns några andar omkring mig som du kan se. Har de någon form av budskap? Vad kan du se i övrigt om mig? Många frågor.

Hoppas du kan svara på alla 🙂 MVH

★Fråga besvarad 2014-05-20
★Fråga insänd 19 Juli 2013
Hej Oskar!

Du har verkligen många spännande frågor och funderingar i ditt mejl som du skickade in till spökwebbens tidigare medium. Jag hittade din insända fråga bland de obesvarade insända frågorna från förra året i mitten av Juli 2013.
Faktum är att din fråga är den sista obesvarade frågan från Juli 2013 och sista obesvarade frågan som var insänd till Spökwebbens tidigare medium.
Jag känner såhär Oskar…om du fortfarande känner att detta är frågor som du funderar över och gärna skulle vilja  se om det går att få svar på…då skulle jag önska att du kan sända in dina tankar och funderingar och när du skriver dina frågor och funderingar så rikta dem direkt till mig EeWee.
Detta hjälper mig att känna den energi jag behöver känna från det du skriver och från dig. Det blir som en “energisignatur” med dig som avsändare till mig, som jag sedan kan få hjälp av när jag söker svar till dig över det du undrar över.
Jag publicerar ditt insända mejl för att visa att jag har läst dina funderingar även om jag väljer att inte besvara denna gång.
Så välkommen att höra av dig igen till Spökwebben!
Ta hand om dig så länge!

 

~Don’t be afraid of the space between your dreams and reality. If you can dream it, you can make it so…~

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *