Klocka ramlar ner

Hej Något underligt hände imorse. Jag sköt igen diskmaskinen för den stod lite öppen, då skramlar det till och när jag tittar ner på golvet ligger väggklockan där? Batteriet har lossnat och ramlat ur.Hur kunde den plötsligt ramla ner bara så där, den sitter ganska stadigt på väggen, är det någon som vill säga mig nått? Jag tittar på klockslaget av en konstig anledning, vet inte varför? Klockan har stannat på strax före 8.30, betyder det nått ? Tack för alla bra svar : )

Hej! Klockslaget har en viss betydelse för dig i din framtid men jag får inte säga något utan det är något du kommer att få vetskap om. Jag tror det händer innan sommaren men är inte helt 100 på det. Du får helt enkelt skriva ner klockslaget och innan året är slut vet du vad det menades med det. Tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *