Någon här

Hej 🙂 du har tidigare sagt till mig att jag har en gammal kvinna vid min sida och det kan ha varit min "lärare" inom "andekonsten"(vet inte vad jag ska kalla det.) och nu så har jag fått en känsla och en bild i huvudet av en kvinna med ljust hår, hon verkar ha en lång klänning med många lager och är klädd i matt rosa-beiga kläder typ. Hon verkar vara en aning puckelryggad också. Jag kan känna hur hon kollar på mig ganska ofta (just nu till exemepel). Hon verkar snäll, ganska tyst och det är någonting med hennes ögon men vet inte vad. Är detta min Guide eller någin annan som vill mig någonting speciellt? Hon kollar på mig som om hon vill säga nåt.. Tack så mycket på förhand!

Hej! Det låter som din guide och hon vill visa att hon finns där och att hon är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig med det du gör idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *