knackning på ryggen

Ni måste bara höra det här. För ungefär 2 år sen så var jag på kollo. Jag och min kompis Anne låg i vars en säng som stod brevid varandra. Annes säng stod in mot väggen. På kvällen när alla gått till sängs så låg jag och Anne och viskade till varandra om dagen som varit. Tillslut säger vi godnatt och Anna vänder sig så att hon har ryggen mot mej och ansiktet mot väggen. Jag ligger vaken ett tag till och tittar mot Annes håll och bara tänker. Just precis så ser jag på väggen hur en liten lysande boll syns farande omkring på väggen. En orb var det första jag tänkte. Och jag ser hur orben rör sig mot Anne och tillslut ser jag orben på Annes rygg. Efter ungefär en minut rycker Anne till och vänder sig snabbt emot mej och frågar varför jag slog henne i ryggen. Till min fasa så förstod ju då jag att det hade varit en ande som slog Anne på ryggen. Jag berättade för Anne som tänkte efter lite och sedan blev blek i ansiktet. Jag och Anne var bästa kompisar så hon fick lägga sig i min säng. Dagen efter förklarade vi för en av kolloledarna och dom berättade att förra året hade det hänt exakt samma sak med en pojke. Och att dom tror att anden är en liten flicka som hette Louise som gick bort när hon var på kollo pga att hon hade drunknat i en sjö inte så långt ifrån stugan. Det var verkligen något jag sent kommer att glömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *