Många olika händelser

Okay jag måste bara berätta det som jag har varit med om, dock har alla händelser hänt mej under olika tillfällen och inte på samma gång. Det allra första andliga besöket jag fick var nog av en hund som jag och mamma ägde förut vid namn Charlie. Dock var vi tvungna att avliva honom pga han bet min mamma rätt så illa en dag att hon fick vara in till sjukhuset för att sy, så vi bestämde oss för att ta bort honom innan han anföll ett barn i familjen eller liknande. Hur som helst, jag var arg och besviken på Charlie. Men tänkte aldrig på att det kunde ha varit pappas misshandel som gjorde att Charlie anföll mamma tillslut. Det kunde lika gärna ha varit jag eller någon annan i familjen. För både jag och mamma visste att pappa slog och skrek på Charlie då vi inte var hemma men jag vände taggarna utåt, jag mådde väl så dåligt själv pga att vi var tvungna att avliva honom, att alla andra känslor blockerades. Hur som helst, en tidig morgon ändrades allt… Klockan måste ha varit runt 5-6 på morgonen då jag i ett sovande/vaket tillstånd hörde en massa gnällande i mitt rum, likt en orolig hund som gnällde. Jag hörde även en massa trampande runt, runt på min matta likt en orolig hund som sprang runt i cirklar på mattan. Jag minns att jag blundade och halvsov men försökte gång på gång att ropa hans namn men fick inte fram ett ljud, det var som att någon höll för min mun. Jag tvingade mej själv till att vakna, och allt vart tyst i rummet. Det enda jag kunde känna, var doften av hund. Efter denna händelse har jag sett massor och hört massor. När jag och mitt ex flyttade ner till Strömstad fick vi den första tiden bo hos hans föräldrar i deras trea, där vi fick ett eget rum att sova i. Under en natt så vaknade jag av att någon var i rummet, och där vid våran fotända stod en äldre dam i en gammal klänning och hon tittade rakt emot mej. Jag vände mej mot mitt ex, väckte honom sa att en kvinna stod vid fotändan och tittade på mej och såklart var hon inte där då vi båda tittade mot de håll jag pekade. En annan gång var i lght vi hade sen som jag nu sitter i. En kompis till mej berättade strax innan att en av hennes killkompisar hade försvunnit i en hemsk skoterolycka, isen hade alltså brustit och han hade farit ner under isen med skoter och allt. Hon var så ledsen över detta och jag var ledsen för hennes skull och såklart hans familj för de hade ännu inte hittat hans kropp och de anade att han var död. Men så en natt vaknade jag av att någon var i vårat sovrum här i lght och där på tv bänken satt en kille ihopkrupen med ansiktet mot knäskålarna och grät. Jag tvingade mej själv att ignonera allt och lyckades så småningom att somna om. Kan de ha varit han? Eller var de en annan ande som kom till mej för hjälp för något annat? Inte vet jag?! Mer har jag varit med om, men det är bara att ni mailar eller skriver till mej här så kan vi dela historier med varandra. Jag tror helt stenhårt på ett liv efter detta. Ett liv, på andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *