Spöket som drev oss ut ur lägenheten

Många har bara tyckt att det här har jag hittat på men det är sant för dom som tror på spöken, andar och m.m. Detta hände för några år sedan. Nu ska berätta hur allt började. Min syster som har 3 döttrar,som var då 7 , 5 och yngsta var 3. Dom hade precis kommit till sverige och självklart vill dom ha egen lägenhet och vill inte bo hos mamma med sina döttrar o sin man. Så till slut fick dom någon lägenhet inte så långt i från mamma hus. Lägenheten var på bottenvåning och hade 3 sovrum,1 kök, 2 toaletter och 1 vardagsrum. Så det var stort och dom var glada att ha en egen lägenhet. Så dom flytta ut och snabbt var dom i lägenheten, eftersom dom var ny här i sverige hade dom inte så många saker, möbler och se. Dom första dagarna gick och det känndes ok allt var normalt, men sen började det hända saker. Saker som gick ej beskriva eller hitta orsak till varför det händer det som händer. Så som det är självklart jobbade min systers man (min svåger) från 10 – 23 nästan varje dag. Efter att märkliga saker hade börja ske så ville syrran inte vara ensam där med sina döttrar ensamma. Så hon var hos oss hela dagen och gick på natten hem till sig när hennes man kom hem. Men hon vill ej ha det så heller. Hon tyckte att hon och hennes barna "störde" mamma o resten av familjen och vara hos mamma varje dag. Så hon bad mej komma till henne så att hon ej var ensam. Så jag började inse att det verkligen hände märkliga saker i lägenheten. Saker som ej hade förklaring. Som en kväll då vi skulle lägga oss. Då min syrran o döttrarna låg på madrassen o jag låg på sängen i samma rum. Hennes man låg i ett annat sovrum som var intill, sen fanns det en till sovrum och den var precis bredvid det rummet vi låg i. Där sov ingen och fanns bara barnens leksaker. Så iaf vi skulle lägga oss o väl när vi var i sänge så började knacka på väggen. Först var lixom knack knack knack knacka i samma fart. sen blev det för jobbigt o försöka sova när man har knackningar i örönen. Så min syrra dunkar med hande i vägen 2-3 gånger. Det stannar… men börjar igen högre o snabbare tempo. Ljudet kom från vägen mellan det sovrummet vi sov i o barnets leksasrum. Vi fattade ingenting. Men det var en av många saker. En annan gång krannen bara spruta ut vatten. Och jag frågar syrran har du inte stängt av kranen, jo säger hon. Och en annan gång hade min syrra sopat färdigt och ställde sopborsten nära vägen. Det gick några minuter så ramlar den ner på golvet. Inga dörrar eller fönster var öppna och ingen var där i den studen vi satt o tittade på tv. En annan grej som vi tyckte var märklig var en dag när min systers man kommer hem från jobbet och byter om o kommer o sätter sig på soffan. Så frågar äldsta dottern "kan jag få pengar av dig pappa?" han säger aa det finns i min jeans fickan. Jeans låg på hans säng, hon går o tittar det finns ingenting i jeans fickan. Min syrras man säger jag kan svära på allt att jag hade över 20 kronor i mynt nu när jag var påväg hem. Dagen efter går han upp o ska till arbetet, men stannar vi konsum för att handla. Så ringer han min syster så säger han att kronorna i jeansen. Det här märkligaste o läskigaste jag varit om o jag ryser varje gång jag ens tänker på det. Vi satt en gång där och på soffan. Och min syrra höj på musikspelaren för att jävlas med "spöken" så jag höjde och i musikspelaren hade vi religiösa psalmer o sånger. Jag höjder det till max nästan. Vi tror inte våra öron vad som händer härnäst. Någon från något håll i lägenheten säger : SHHHHHHH! Många andra saker hände, men mer ville inte min syrra ha med så hon flyttade. Och det var riktigt skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *