Knackningar- vad beror de på?

Hej. Tack för ditt svar, men vi har inga grannar, bor i hus. Ja det har hänt en hel del sista tiden, särskilt sen vi började prata om att flytta. Jag ser ofta "skuggor" i hallen på fredags kvällarna, även min man ser det, samt katter som springer runt benen, och grejer som flyttar på sig. Vi är inte rädda eller så, men min mamma sa att om det knackar i väggen 3 ggr så ska någon dö, därför så undrar jag om det ligger någon sanning i det. Tack på förhand Med Vänlig Hälsning Millis

Hej Millis! Jag tycker inte ni ska lägga ngn vikt vid sådana där "sägenshistorier" som tex detta av att tre knackningar betyder att någon ska dö. Ofta brukar andar som inte varit och vänt eller andra väsen använda sig av sådana "historier" för att skrämmas och använda det som skrämseltaktik på levande människor. Och så länge människor tror på dem fortsätter de användas och "lever vidare".Jag har stött på otaliga sådana historier/händelser.Men när man väl "vänder på steken" och ifrågasätter vad de håller på med brukar de tvärt sluta. Det finns mycket energier hos er så jag kan förstå att det är rörigt.Det känns som om det skulle behövas en "storstädning". Ni kan börja själva med att rena hemmet med att tända salvia och gå runt hela lägenheten för att förvirra alla energier. Även lägga ut tex en bibel eller annan helig skrift på de ställen det är mest aktivitet och spring dvs skapa platser av "helig mark" där de inte kan röra sig fritt ,ställen där ni vill vara ifred tex toaletten,sovrummet osv. Ni har faktiskt rätt att hävda till er fria vilja var de får röra sig någonstans och ni har även rätten att begränsa deras utrymme!Tex säja: "Härmed bestämmer jag med min fria vilja att Heliga Ljusänglar begränsar erat utrymme till XXXXX(rummet de får röra sig i)och den som överträder min önskan får stå till svars inför den Högste Rätmätige skaparguden och de Heliga Änglarna". Detta kan vara ett sätt för er att få lite andrum i röran tills ni kan få annan hjälp eller flytta. Faktum är att jag nog skulle rekomendera er att hitta ett medium som kommer hem till er och renar på plats.Jag känner att detta är alldeles för rörigt för mig att reda upp på avstånd och det är alldeles för "mycket" för att ni själva ska reda upp detta. Hemma hos er finns nämligen ett gäng väldigt busiga andar/väsen som tycker om att göra practacal jokes med er. Jag blir både frustrerad och irriterad på dessa och vill därför inte länka till dem.Det är väldigt rörigt även för mig "vad som är vad".Det är som ett stort garnystan av oreda och jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Där finns vanliga andar som inte varit och vänt både sådana som hör till tomten,bott i huset eller hör till platsen eller som hör till föremål samt följt med er. Busiga nyckfylla naturväsen som hör till tomten,gården,markplatsen runt omkring och platsens historia. Ande djur som hör till andar som bott där,som hör till gården eller befunnit sig tidigare i området. Och energier av väsen som inte är av mänsklig art som drar sig till platsen . Jag blir helst slut av att bara se!Hur står ni ut??? Antingen tar ni dit ett medium som renar! eller så gör ni slag i saken och flyttar! Men det är viktigt när ni flyttar att ni inte tar med er "circusen" till ert nya hem.Därför får ni helt enkelt lära er att sätta gränser!Jag upplever att ni är som två "magneter" som drar till er energier i alla dess former! Jag vet inte om ni är medveten om detta.Jag råder er verkligen att söka sakkunnig hjälp av ett medium som kan hjälpa er!Men rädda ska ni absolut inte vara.Jag i eran siutvation skulle snarare vara riktigt irriterad och bli stressad! Fundera på vad jag skrivit och forska kanske lite i platsens historia för det ligger en hel del där som stör och drar till sig alla energier samt att ni är mottagliga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *