Tack, har det hjälpt?

Hej igen o tack för ditt svar.Det var jobbigt att läsa men jag gjorde som du sa(sa dock bönen med egna ord) jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att pappa har hittat rätt och gått in i ljuset för det tycker jag verkligen att han är värd. Jag kan förstå att han haft det jobbigt men önskar han allt väl. Kan du se om jag hjälpt honom med min bön om han nu gått över till andra sidan. Undrar även om min förra hund är över där djur hamnar efter jordelivet. Tack för att ni finns, ni ska veta att ni är till stor hjälp. Mvh Maria

Hej Maria! Ja energierna känns annorlunda.Det du har gjort har du gjort med hjärtat och därför har din pappa fått hjälpa av ljusväsen att förlåta sig själv och gå vidare till andra sidan och vid sin sida har han en hund.Jag kan inte mycket om hundraser men denna är liten och korthårig.Kan det vara den?Den viftar mycket på svansen och känns väldigt busig. Jag är glad för din skull.Jag tror inte du förstår hur modig du varit och hur "stort" det är det du gjort. Nästa gång din far besöker dig /vilket jag känner att han kommer göra när han renats och fått "vila" och bli den ande han ska vara,så kommer du känna en helt annan närvaro som känns varm och trygg. Han kommer göra ett behövligt farväl av dig längre fram,antingen via en dröm eller synligt för ögat,i tanken(det är oklart)för att visa sin kärlek och tacksamhet.Sedan kommer han fortsätta vidare på andra sidan och inte komma tillbaka.Hans ande energi från detta liv kommer alltid att finnas på andra sidan men han planerar återfödas framöver.Inför detta behöver han renas.Jag tycker du ska vara stolt över dig själv! och jag är glad om jag kunde vara till någon hjälp för dig!Du har ett gott hjärta och det kommer man långt med! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *