Kommer det någonsin bli något ?

Hej. Jag är en ung kvinna/flicka som mycket väl vet att kärlekar kommer och går, dock finns det en kille som jag verkligen tycker om. Aldrig kännt för någon som jag känner för just honom. Han är numera min bästa vän och vi kan verkligen prata om allt. Jag gillar honom, och han vill inte ha något förhållande säger han. Vad ska jag göra ? Kommer det någonsin bli vi två ? (Kan tillägga att jag just flyttade över 30 mil från honom pga av studier, men också för att kunna komma över honom. Dock pratar vi varje dag.) Tack ! -Maria

Hej Maria! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Hur är det mellan er? Känns bra och det känns som om ni inleder något om ni inte redan har gjort det. Avståndet kan kännas jobbigt men det ser ut som om ni löser det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *