Kommer jag få någon??

Hej Evy! asså fööörlåååt om jag skriver så många frågor! men är så nyfiken och du har en såndan otrolig förmåga! Jag undrar bara om jag kommer få en Pojkvän, isåfall, kommer det vara länge? och vad kommer han som jag ska gifta med heta? om det är svårt att läsa av och om du behöver lite info om mig så säjer jag bara det nu 🙂 Delwin Youkou Takahisa Menati född den 17 april 1995. Tack i förhand! kram!:) Du är bäst!

Hej Delwin! Det är inga problem med antal frågor men kanske med antal svar!:) Jag kan säkert inte svara på alla men jag försöker! Du kommer att träffa en man som blir din man men namn får jag inte fram och tur är väl det spänningen försvinner då! Du behöver inte vara orolig då du kommer att få den familj du drömmer om men ta en dag i taget och låt det hända när det händer! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *