Mystiska händelser genom åren

Jag är en 15 år gammal kille från Göteborg. Och har haft flera olika händelser med det övernaturliga genom åren. Den första jag kan komma ihåg hände när jag var ca 10. Min mors ex hade en stor lägenhet i centrala Göteborg. Jag bodde i det minsta rummet som en städerska hade bott i för många år sedan. Det jag kan komma ihåg var att jag vaknade av något ljud i korridoren. Jag vände mig om för att se vad det var. Då kommer en mörk gestalt in i mitt rum. Det var en kvinna, hon var ca 1,60 lång och hade långt hår. Hon gick igenom mitt rum och när hon kom fram till fönstret så försvann hon bara. Och den kvinna som vi bytte lägenheten med hade berättat att hennes make hade tillbringat sina sista år i lägenheten i rullstol. Honom såg jag flera gånger under tiden jag bodde där. Varenda gång jag såg honom så hade han på sig en bonde skjorta och jeans. Sedan så har jag haft ett litet möte med min nyligen bortgångne farfar. Jag har inte sett hans själ men jag har pratat med honom i många drömmar som jag har haft sedan hans bortgång och har känt hans närvaro i snickarboden ute på vårat land. Det är vad jag kan komma på för tillfället och kommer nog att lägga upp fler historier på denna suveräna hemsida! Tack och hej från Primus i GBG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *