Kommer jag hitta den rätta? – Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej!

Jag har 2 funderingar. Kommer det att komma in någon man i mitt liv som jag är menad att vara tillsammans med,eller kommer jag för alltid att vara singel? Jag hade ett förhållande med en kille i cirka 3,5 år och våran tid tillsammans var mest dålig. Han och jag umgås fortfarande,som vänner,men kommer han och jag vara vänner för alltid?

Frågeställning Insänd till frågespalten 2 Agusti 2013
Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej !
Jag hittade din insända mejl till frågespalten bland de obesvarade frågorna från Augusti månad 2013. Japp det är ganska långt tillbaka i tiden men jag har som målsättning att läsa igenom allt som har inkommit och även alla mejl från längre tillbaka i tiden dvs från 2013 och framåt och bekräfta att jag läst genom att publicera den insända fråga och i alla fall ge feed back att jag läst även om jag inte kan svara fullt ut därför att energin som följer med en insänd fråga har försvagats så pass att det krävs så oerhört mycket mer ansträngning av mig för att läsa och tolka det jag känner.

Det jag kan uppfatta är att detta för dig fortfarande är en viktig fråga och därför hade jag  önskat färskare energi från dig än det som finns kvar i detta mejl. Jag tror inte jag har besvarat detta tidigare då det ibland förekommer flera liknande frågeställningar från en och samma person. Men om jag har besvarat innan så är väl detta ett bonus tillägg till det andra svaret 🙂
Jag ska svara kort på dina frågor och så får du återkomma om du vill ha ny information.
Som svar på din huvudfråga som omfattar både dina frågor:

Nej det är inte menat att du ska vara singel resten av ditt liv utan den tiden du är singel är för dig bara en del i processen för dig att lära dig att våga vara ensam och lära dig att TYCKA OM DET.♥
När du lärt dig att tycka om att klara dig själv och tycka om att tycka om dig själv… då kommer den mannen in i ditt liv som kommer bli din följeslagare under en längre tid. De andra  männen  eller människor som nu kommer och går är  en del i processen  som handlar om dig och att du ska lära dig tycka om dig själv och våga vara stark ensam.
Du kommer att möta en själsfrände längre fram runt 2018. ( Det är en bedömning utifrån att  jag observerar flera tidslinjer samtidigt om möjliga alternativ  kring dig och som kan komma att hända på grund av orsak verkan effekt och beroende på dina val och icke val. Men det är alltid du själv som genom dina tankar, ord, handlingar (icke handlingar)styr din egen framtid. Du är din egen skapare av din egen  framtid.)

Fram till dess blir det tillfälliga möten eller möten med män som inte riktigt fångar ditt hjärta.
Nu har det nästan gått 1 1/2 år sedan du skickade in denna fråga och jag svarar med den energi som du sände mig för 1 1/2 år sedan och om du tänker så… kanske mitt svar förklarar en del saker för dig…
Ta hand om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *