Kommer jag träffa honom?

Hej! Frågade för någon månad sen om min tvillingsjäl, som ja tyvärr bor i England. Och du sa att vi var länkade till varandra. Har länge funderat och vridit och vänt och jag undrar verkligen om jag kommer få träffa honom någon gång? Vill verkligen det, och vi pratar om det ofta. Sen så undrar jag, om en helt annan sak. Har de senaste dagarna sett en blå energiboll komma ut från väggen över min säng. Den känns inte läskig eller farlig, men undrar vad det är för nåt? MVH Daliana

Hej Daliana! Ni kommer att träffas någon gång i framtiden men kan tyvärr inte säga när! Det är en energiboll du se och det är en ande som försöker visa sig för dig. Nästa gång du ser den försök känna efter vilka känslor du får och som förmedlas av anden och du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *