Kommer min dröm bli sann?

Hej spökwebben, jag önskar er en god fortsättning på det nya året. Min fråga är, kommer jag att få tillgång till någon form av boende i Grekland?.Har åkt ditt några gånger på charter och älskar både klimat och människorna där, och inte minst havet, Kreta speciellt. I blad undrar jag om jag har varit Grek i något tidigare liv,är det något som du kan se? Mvh Tommy Hermansson 41 år, Norrköping. Tack för en mycket intrssant och bra hemsida.

Hej Tommy! Det finns inga egentliga hinder för att din dröm ska kunna bli sann! Du har levt på havet som sjöman och du besökte många länder däribland Kreta och då Kreta var en speciell plats för dig har du denna längtan dit i detta livet! Du har alltså inte varit född där men du har en längtan dit! Tack för dina ord och skaparna av sidan tackar dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *