vad är det för piller??

Hejsan och glad fortsättning på det nya året. Hoppas det börjat bra för dig. Min man har några piller som ha ibland ger mig, men det är bara när han är "gud", alltså Gud talar genom honom. Det funkar som knock-out piller, så vaknar jag inte mitt i natten dem så vet jag inte vad jag gjort under natten. De är små och ovala, precis som ett par allergitabletter jag tagit när jag var yngre (Zyrtek)"Gud" säger att jag lär ha bekämpat djävulen tillsammans med honom en natt, när jag hade tagit två av de här pillren. Är det någon som driver med mig eller…? Det låter alldeles befängt och barnsligt, men…jag tror på en högre makt…vad ska jag tro egentligen?? Jag vet inte varifrån de kommer, för jag hittar dem ingenstans hemma… En annan sak: Jag vet inte längre vad jag gör. Jag berättade en dag om en händelse jag sett på teve samma dag, men trodde jag hade sett den dan förut eller ännu tidigare. Det är inte bara det utan andra saker också. Mitt närtidsminne blir sämre och sämre. Vad är det för fel??? Hoppas du fått in mina tidigare frågor, till exempel om vad min dröm betydde? Och vad som vibrerar i min mage… Ha det bra.

Hej! kan du skriva till min mail? Jag kommer att hjälpa dig så bra jag kan! Min adress hittar du på startsidan! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *