Min landsköldpadda – Fråga besvarad 2014-01-24

I somras skaffade jag och min sambo en 23 år landsköldpadda. Han har en riktigt go personlighet. Jag köpte honom av en tjej som haft honom i 3 månader. Hon gav honom namnet Grendizer och jag är nyfiken på hans ursprungliga namn ifrån 1: a ägaren.
Jag märker att det är saker han vill berätta för mig men jag har svårt att få till mig informationen.
Kan nån hjälpa mig med detta. vad är hans namn och vad vill han säga mig. ?????

★  Fråga besvarad 2014-01-24

       Fråga insänd 2013-10-31

Hej! Jag fann din insända fråga från November 2013 som jag väljer att publicera fast jag inte riktigt vet vad jag ska svara eller få fram informationen…men samtidigt förstår jag din fråga.

Jag förstår det som att du och din sambo har tagit över ägarskapet till en sköldpadda som har levt 23 år och som verkar ha haft flera ägare innan han nu har hamnat hos dig. Och du undrar om jag kan känna eller uppfatta någon form av namn som den ursprungliga ägaren ska ha gett till sköldpaddan…Jo…jag kan förstå att du söker ett nytt namn för namnet Grendizer är gräsligt….;) låter som en bulldozer som kör över landskap och förstör… än som ett namn på en klok gammal sköldpadda med  både personlighet och stil. 

Nä jag röstar för att du ger honom tillbaka namnet Vincent Van Gogh.

Eller bara Vincent. Varför det namnet dyker upp har jag ingen aning om. Jag vet inte om det är det namnet som någon annan ägare satt på sköldpaddan tidigare eller om det är något jag fångar upp från dig.

men för Guds skull ge sköldpaddan ett  nytt namn efter personlighet! 😉

Lycka till!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *