Spökar? – Fråga besvarad 2014-05-20

I natt vid ca 01.40 så sätts en apparat på av sig själv i dotterns rum jag går in där och känner hur kallt det är i det rummet. har märkt något här förut. Har en vän här som oxå såg allt detta och kände. Vi hörde även som ett knackande. Min vän som är här har en vän som dog igår. Vad betyder detta

Fråga besvarad 2014-05-20
★Fråga insänd 13 Juli 2013
Hej !
Jag publicerar din frågeställning som du skickade till Spökwebbens tidigare medium förra året i början av Juli. Även om jag väljer att inte besvara denna frågeställning så vill jag visa att jag har läst din insända fråga och…om detta är något som du fortfarande undrar över  eller känner behov att skriva eller ha svar kring, så är du givetvis välkommen att höra av dig igen!
Ta hand om er!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *