Konstiga energier-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej, Jag och min sambo umgås väldigt mycket med hans bror och hans familj.

Vi har det väldigt bra tillsammans och har alltid roligt. Men jag har börjat känna av väldigt konstiga och förvirrande energier från min sambos bror. Jag blir nervös och känner mig obekväm i hans närvaro men jag kan inte sätta fingret på vad det är han “sänder ut”.

Jag tror inte att någon annan än jag känner av detta men jag är också väldigt känslig för energier. Som följdfråga till detta undrar jag också om det finns något sätt jag kan stänga mig, så att jag inte tar in energier omkring mig så starkt.

Tack på förhand! /Fanny

 Fråga insänd : 3 Sep, 2013 21:59

-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej Fanny! Jag såg att du efterfrågade svar på denna frågeställning i en senare insänd fråga men jag väljer att besvara den här och så flyttar jag fram denna fråga så du kan se den samtidigt som den andra insända frågan.

Ja…jag har läst denna frågeställning från dig och lite medvetet valt att hoppa över just denna fråga därför att jag känt att jag inte riktigt vet om jag ska svara på den eller inte. Men nu har du frågat igen och jag kan bara svara utifrån det jag känner och uppfattar men…MEN det jag känner behöver inte alls vara det som är “sant” utan du måste nog i detta fall verkligen följa din magkänsla,med tanke på vad jag kommer att skriva som svar.

Då jag verkligen inte vill sätta några griller i huvudet på dig utan snarare skala av det till helt odramatiskt -inget att bry sig om…

Det jag uppfattar är kort och gott sexuellt intresse .. “Förbjudet område och förbjuden mark” MEN faktum är att han inte är intresserad av dig som person utan det handlar mer om att det finns något i de energier du omger dig med som lockar och drar honom till dina energier. Men jag kan också uppfatta att han faktiskt inte är intresserad av att ha något förhållande med dig och han respekterar din och din sambos kärlek och relation så han är INGEN “dålig människa” utan jag är inte ens säker på att han är medveten om att han sänder ut dessa energier som svar till dina energier som du sänder ut.

Komplicerat men inte så ovanligt fenomen.

Och du som är känslig för energier uppfattar dessa “undertoner” som obehagliga eftersom du älskar din sambo.

Vad kan man göra?

Ja om det är så som jag uppfattar det så är det lättare att bara “ignorera dessa energier” då du själv vet var du står och du vet också vad han står. Det är bäst att bara ignorera och inte ta det på större allvar utan bara se det som ren kemi som kan uppstå mellan människor vare sig man vill det eller inte eller ens är medveten om det eller ej och ingen behöver egentligen mena något alls med det heller.

Så mitt råd till dig är: Ignorera.

Ta hand om dig !

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *