Tack för val-svar :)-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej,

Jag läste just ditt svar om min val-dröm. Det kändes väldigt träffande och jag kan se hur det passar ihop med min livssituation just nu 🙂 Så tack så mycket för svaret och länkarna.

Jag undrar också om du sett min tidigare fråga om min pojkväns bror som plötsligt börjat sända ifrån sig väldigt konstig energi som jag inte kan utröna. Men det känns som att om jag skulle förstå vad det är för vibbar så kan jag hantera det bättre. Just nu har jag svårt att slappna av i hans närvaro och vi umgås ganska mycket. Och pga av att dessa energier verkar vara riktade mot mig så känner jag mig inte bekväm med att fråga honom rakt ut heller.

Tack för svar som sagt, och hoppas du ser något i detta också.

 

-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej Fanny! och tack  själv ! för att du uppskattade de svaren som du fick kring “val -drömmen” och att du uppskattade länkarna och det är glädjande att höra om det kunde vara till någon liten hjälp för dig. 😉

Din andra fråga om energier har jag flyttat fram och också besvarat!

Önskar dig det bästa!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *