Konstiga energier- Tack för svar-Fråga besvarad 2013-09-29

Hej,

Jag förstår att du drog dig för att svara på min fråga. Ditt svar var just det jag själv kände men jag har ännu inte kommit till en punkt då jag litar på min magkänsla. Så det var skönt att få mina egna känslor bekräftade. Det var också skönt att höra att du känner att han inte är intresserad av mig som person och att han respekterar mitt och min sambos förhållande.

Det kändes väldigt skönt att höra då det var det jag varit mest stressad över. Jag har så lätt att gå in i andras energier och tro att det är mina egna känslor. Allt blev helt upp och ner ett tag där som du säkert förstår 🙂

Tack för att du svarade! Nu känner jag mig stärkt i min egen magkänsla och redo att släppa fokus på detta.
Tack! /Fanny

– Fråga besvarad 2013-09-29

Hej Fanny! Och känner du att du är nöjd över mina svar  och det har hjälpt dig på något sätt så är jag nöjd 🙂

Du måste börja lita mer på din magkänsla!

Men jag förstår att innan man riktigt vågar börja lita på sin egna magkänsla fullt ut så kan det ibland vara sånt man redan bara “vet inom sig” men…man kan känna att man vill  få det bekräftat av någon annan,det man faktiskt redan listat ut själv 🙂

Ta hand om dig Fanny!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~ Sometimes your heart needs more time

    to accept

    what your mind already knows!~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *