Tycker han om mig-Fråga besvarad 2013-09-29

Hej Evy! Jag heter Delwin Mennati och är född 95-04-17

Det finns en kille i min klass som heter Jakob. Han har tidigare sagt innan sommarlovet att han tycker om mig men inte vill ha ett förhållande.

Ändå efter sommarlovet för ungefär en månad sedan gick vi ut men en annan killkompis till en bar efter skolan och sedan gick kompisen hem då passade jag på att fråga Jakob om han ville gå till parken passade han gick med på det.

När vi satte oss på bänken helt ensamma passade jag på att fråga vad han kände.

Han blev osäker och nervös sedan sa han “inte så mycket” då tog jag min väska och gick därifrån av ilska och kände mig så sårad. Dagen efter var han som vanligt men han har aldrig liksom bettet sig som en kompis utan mer , han har aldrig kramat mig och när jag varje gång killarna i klassen pratar om en tjej med honom och jag kommer blir han tyst direkt.

Och han kollar på mig hela tiden djupt i mina ögon. Jag är helt förvirrad och vet inte vad han vill. Jag är så förälskad i honom men jag vågar inte erkänna det eftersom vi går i samma klass. Men om du kan se om han känner samma sak skulle jag ha mage att säga vad jag känner för honom.

Kram

Delwin

-Fråga besvarad 2013-09-29

Hej Delwin!

Jag väljer att publicera och bekräfta att jag läst din insända fråga som du skickat till Evy som är den som besvarat frågor i spökwebbens frågespalt mellan 2009-2013. Nu från och med September är det jag EeWeeM som läser och besvarar alla insända frågor som kommer till spökwebben och det finns en viss skillnad från då Evy svarade på frågor som medium och hur jag svarar och vad jag väljer att svara på då jag inte är ett medium utan en Andlig Paranomal Rådgivare som kan svara både medialt men också på andra sätt. Och jag har valt att inte prioritera frågor som sänds in om relationer,kärlek och den här typen av frågor då spökwebben är mer inriktad på övernaturliga fenomen.

Och därför Delwin så känner jag att jag inte riktigt kan besvara din fråga på det sätt som du önskar att jag ska göra.

Jag känner att du är en trevlig ung kvinna med ett varmt hjärta och det finns mycket kärlek i dig. Det kan vara härligt att vara i din ålder och det kan vara lika ångestfyllt med dessa eviga kärleks karuseller som det brukar bli under skoltiden och gymnasietiden.

Det enda jag känner att jag vill säja till dig är att ibland måste man våga ta risker och våga fråga eller våga berätta vad man känner till en annan person. Men ibland kan det vara bra att lära känna den andra personen lite mer och se till att “råka vara just där han är” och jag tycker nog då att det är en fördel att ni går i samma klass.

 Ett tips kan vara att du kan hålla dig nära honom och låt honom få lära känna dig bättre lite så där… “på avstånd fast du är i närheten” …och ge honom lite tid att kunna “observera dig” samtidigt som du håller dig i närheten.

Och sedan vet du…det magiska spelet med att blixtra iväg ett leende 🙂 och med dina ögon visa att du är intresserad. Om han är intresserad av dig så kommer det inte dröja länge innan han förstår vad det är du säjer med dina ögon och ditt kropps språk. Och då kommer du känna i din mage vad DU ska göra …

Du måste våga lita mer på din magkänsla Delwin!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *