What?????Fråga besvarad 2013-10-29

Hej Evy! Jag har sett massa olika saker, typ ljusbollar och skuggor. Kan du se vad det är för nånting. Har en gammelmormor som har dött,jag saknar henne. Kan hon ha kommit tillbaka??? Snälla jag vill ha ett svar snabbt!!! Kram A.

★ Fråga besvarad 2013-10-29

Fråga insänd den:24 Jun, 2013

Hej! Jag går igenom olästa och obesvarade frågor från Juni Juli och Augusti månad och vill därför bekräfta att jag läst denna insända frågeställning som var insänd till det medium som tidigare besvarade frågor här på spökwebbens frågespalt.

Jag väljer att inte besvara denna äldre frågeställning då jag känner att det är en dialog som har varit mellan dig och dåvarande medium men du är välkommen att sända in nya frågor till frågespalten om det är något du undrar över .

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *