Kontakt med andar -Fråga besvarad 2014-03-20

Hej Jag har en del gången tagit kontakt med ande världen. Första gången fick vi det för varje fråga bad vi om svaret va ja skulle ljuslågan vibrera som om någon blåste på det och det HÄNDE!!!!!! Andra gångerna händer inget!!!!!

Varför? Och NEJ jag,vi är inte för ivriga!!!! Har vi haft några framme hos oss och de ej vill svara???

Varför lyckas man bara EN gång???? Och det gjorde vi. Därför tror jag på att det finns en andra sida. Snälla förklara.

Kram Madelaine

Fråga besvarad 2014-03-20

Hej Madelaine!
Jag hittade en av dina frågor från den 10 juni, 2013 och som inte hann bli besvarad av det medium som svarade på frågor innan mig förra året.
Jag tänker bara svara kort på denna frågeställning då den egentligen inte är ställd till mig och jag vill bara publicerar och kommentera så kort det går på de äldre frågorna allt eftersom jag hinner läsa igenom dem.
Det finns så många olika sätt att uppfatta andevärlden på och detta som du beskriver är väl ingen direkt “metod” utan påminner lite om anden i glaset fast ändå inte.

Visst kan andeväsen och andar påverka stearinljus om de vill men jag måste nog mer säja att andevärlden gör inte saker på beställning bara för att vi kräver det eller anser att de ska göra det.

Det handlar om så mycket mer och framförallt om ömsesidig respekt. Om du är ödmjuk inför att det kan finnas en annan sida och en andevärld så kommer de visa sin ödmjukhet till dig och ge dig precis de “bevisen” du behöver för att just du ska uppleva att du blir övertygad att de hör dig.
Det handlar mycket om hjärta och vilken energi man som levande människa  förmedlar till andevärlden. Krävande och ifrågasättande brukar oftast ignoreras av andevärlden då de inte har något större intresse att bevisa något alls för oss levande.
I stället för att söka synliga fenomen utåt så …försök kanske istället att vända ditt fokus inåt in i dig själv ♥…det är nämligen den vägen andevärlden kommunicerar…
Sköt om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *