Skål – Fråga besvarad 2014-03-20

Hej

Jag och min sambo låg i sängen inför natten och plötsligt föll en hjärta formad skål med vatten i i golvet.

Den stod tryggt på min sambos säng bord?  Hur kunde den falla i golvet av sig själv?

Snälla hjälp mig.

Kram
★  Fråga besvarad 2014-03-20

Hej !
Jag hittade idag din inskickade fråga bland de obesvarade frågorna från 23 Juni  2013.

Jag vill bara bara bekräfta att jag läst denna fråga som egentligen var sänd till den kvinna som svarade på frågor innan mig, men jag väljer att publicera bara för att jag ska känna själv att jag kan skriva till er alla att jag faktiskt läst igenom allt och gått igenom allt från den dagen jag började besvara frågor igen på spökwebben  Augusti 2013.
Av någon anledning jag inte kan förklara så blir det svårare att svara på frågor som legat länge och väntat på svar som i detta fall…ca 10 månader. Min egen personliga andliga teori är  att energi signaturer som finns  och kommer av dig som avsändare och frågeställare och som jag kan fånga upp mellan raderna av dig Dessa energi spår av dig mattas av för att sedan nästan försvinna helt och det blir svårt att svara på vissa äldre frågeställningar som har med andeväsen att göra eller speciellt frågor kring anhöriga eller kring fenomen i hemmet. Ja…som den fråga du nu ställer blir svår att svara på. Det hade varit annorlunda om det hade varit ett brev skickat med post och skrivet med penna. Ett sådant brev kan innehålla mycket information länge. Men…de virtuella “breven”-epost och mejl, de  fungerar annorlunda att avläsa medialt.
Jag bara förklarar lite varför det är som det är och blir som det blir med många av de frågor jag nu kommer att publicera från Juni Juli 2013. Vissa går…andra inte…och ditt gick inte.
Men du är välkommen att sända ny fråga till spökwebbens frågespalt!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *