Kontakt med min guide hur?

Jag vet att varje människa har en guide genom livet. Men hur får jag kontakt med henne/honom. Sen undrar jag om min änglabebis har det på andra sidan. Förlorade ett barn i v. 11 för 5½ år sedan och jag tror på att ett foster får sin själ när hjärtat börjar att slå i v.4-5. Kan ju säga att jag tror att jag har besök av henne ibland och jag träffade henne för första gången i en dröm för 2 år sedan då var hon fortfarande bebis och en pojke höll henne i famnen, vem var denna pojken? Kan ens guide ta kontakt med andra människors guider och hur gör man för att de ska göra det? Jag är väldigt nyfiken på detta. Jättetacksam för svar. ha en bra kväll.

Hej! Du har barn på andra sidan och pojken tar hand om henne. Jag tror att guider har kontakt med varandra men det är inget vi kan göra för att kontakt ska ske, det sker på deras villkor. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *