Vad är det som händer?

Jag undrar vad det är jag ser i min lägenhet. Jag har sett en mörk skugga av en "mansfigur" vid min säng..Lampor,teven och även radion har stängts av några gånger.. Har också en bild på min son och min syster som som är tagen för några veckor sedan och då uppträder ett ansikte fram bakom min syster son huvud. Känner mig ofta också iaktagen. och min son vill inte gå ensam in i varadagsrumet. Bor i en två i ett hyrhus.

Hej! Jag känner av en man som bott på marken där ditt hus står idag eller i dess närhet. Han är bunden till marken och jag tror det har legat en gård i din närhet.Han var troligen ägare till gården, ägde mycket mark, var sniken och snål och nu undrar han vad ni gör på hans mark. Du kan rena ditt hem och se om han försvinner men gör han inte det får du hjälpa honom över till andra sidan. Maila mig om du behöver hjälp! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *