Kösystem för frågor?

Jag undrar om du svarar på alla frågor som du får? Har du något speciellt kösystem som du går efter? Jag har skickat in två frågor utan att få svar… Vad står datumen för? Om det t.ex. står 2008-11-21, är det då när personen som ställde frågan skickade in den?

Hej! Hänvisar till svaret 2008-11-12 "bara vissa får svar". Ja.Datumet står för det datum frågan blev inskickad av den som ställde den. Och som jag sagt tidigare. Bland tuuuusentalsfrågor följer jag inget sk kösystem eller rättvise system utan svarar allteftersom det känns rätt. Jag bläddrar både bakåt och fammåt bland alla tuuuuuusentals frågor många gånger under de timmar jag sitter koncentrerad. För den som inte är nöjd eller orkar vänta råder jag att försöka få svar på sina frågor genom att kontakta ett annat medium,ett annat forum och ställa sina frågor där. Visserligen kostar det en del MEN då kan man vara säker på att få svar. Pålänksidan finns många andresser till olika medium man kan ringa eller mejla till. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *