Var är min kamera?

Hej EeWee. Min kamera är spårlöst borta, den var alldeles ny och jag har inte råd att köpa en till.. Jag undrar om du kan se om den är här hemma eller om den har blivit stulen? Själv har jag en stark känsla av att den finns i mitt hem, men jag har letat och letat utan framgång. Snälla hjälp mig så jag kan föreviga julen med min son som jag sällan träffar! Varma hälsningar/ Elaine

Hej Elaine! Jag förstår att du väldigt gärna vill hitta din kamera. Tyvärr är det så att jag inte har förmågan att hitta försvunna eller bortappade föremål.(Jag lägger inte energi på den mediala delen). Jag har även tydligt förklarat i frågespaltens inledning att jag inte besvarar frågor om försvunna eller bortappade föremål. Pröva att lägga ut frågan som en tråd i spökum.Det finns säkert någon bland spökwebbens medlemmar som är siare eller har förmågan att se bortappade föremål och kan hjälpa dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *