Kvinna-Fråga besvarad 2014-02-28

Hej
En vän till mig var hos mig idag och vi mediterade och hon skulle känna efter om hon kände någon närvaro här.

Hon fick till sig en tant eller kvinna som var smal…och hon kände lite röklukt för ett ögonblick…Kan du känna att hon hade rätt.?
Mvh M

 Fråga besvarad 2014-02-28

Hej M!

Nej tyvärr så kan jag inte ge någon tydlig bekräftelse kring detta då det handlar mer om en personlig upplevelse som din vän hade när ni mediterade tillsammans. Men det jag kan känna är  att detta mer är en så kallat “upplevelse i stunden av någon närvaro som hon kunde förnimma då hon varit avslappnad i ett meditativt tillstånd”… När vi försätter oss i ett lugnt och meditativt tillstånd så är det mycket lättare för oss människor att uppfatta eventuell närvaro av andar eller om det finns någon guide eller död anhörig runt oss. Så det kan vara så att din väninna kände rätt. 

Jag hoppas ni får mer möjligheter att umgås tillsammans och umgås på detta sättet då det kan vara bra för er båda.

Ta med din väninna ut i naturen och sätter vid en sjö eller en bäck eller …när det blir lite varmare ute så ta med picknick korgen ut på gräsmattan någonstans i en park och bara lägger er ner och var närvarande i nuet. Ni kan ligga där på gräsmattan på filten och berätta för varandra vad ni hör,känner och uppfattar med slutna ögon. Och turas om  att berätta för varandra vilka lukter ni känner och på det sättet så kan ni  träna upp eran mediala förmåga samtidigt som ni är jordade i naturen när ni lär er öppna era sinnen.

Det är också en form av närvarande  medial meditation samtidigt som man är närvarande och jordad i naturen och verkligheten. Detta är ett sätt som vi shamaner använder för att lära oss fokusera på att vara “närvarande i allt” och ta in information och intryck från allt det som finns runtomkring oss.

Vad som händer när man gör denna form av närvarande meditation i naturen är att du plötsligt börjar uppfatta ljud, lukter och intryck som vi kanske inte kan se med våra fysiska ögon…först…men efter ett tag så lär man sig att “känna in” vad träden säjer, vilket väder som det viskas om i luften, vad djur eller fåglar runt om har för känsloläge och man kan lära sig att uppfatta vad människor som passerar känner inom sig…då allt i slutändan handlar om energi som vi uppfattar och omger oss med.

 

Så …till våren när det blir varmare… ta med din väninna ut i naturen,ta med kaffe och smörgåsar och glöm inte anteckningsbok och penna.

Det känns som något som ni kan göra tillsammans och som kan utveckla er båda andligt och medialt.

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

The world is full
                 Of magic things
Patiently waiting
                 For our senses to
Grow sharper

~♥ ~

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *