Tejp- Fråga besvarad 2014-02-28

Hej
Igår när jag och min dotter slog in paket och var klara gick jag in och lade tejpen på hennes skrivbord. Sen i köket igen när min dotter ville slå in en till sak sa jag till henne att gå in och hämta tejpen igen. Hon sa den ej låg där och jag gick och tittade HELT borta?? När jag kommer till köksbordet igen ser jag den sitta på kanten som om någon dragit ut en liten bit och satt den där om du förstår?
INGEN HAR SATT DEN DÄR…. HUR är detta möjligt.
Min vän som kan länka upp sig och känna av saker och människor typ säger att det är någon från andra sidan som vill att jag skall veta att de finns…att jag håller på att bli mer öppen.
Kan du möjligen känna efter vad detta kan vara Om det stämmer vad hon säger?

Kan du inte känna något om det här vet jag inte vad jag skall tro…INGEN flyttade tejpen…Bara hon och jag här.
Mvh madelaine

★  Fråga besvarad 2014-02-28

Hej Madelaine!

Jo jag förstår mer än jag kanske ger intrycket att förstå när det gäller dina insända frågor. Jag har sett och läst att du har skickat in flera olika frågor med varierande upplevelser och ibland känns du lite skeptisk till och med mot dig själv så  när jag läser dina insända frågor så kan jag uppfatta det som kommer som information av dig som inre ande och paradoxen blir ibland att du undermedvetet skiftar väldigt mycket i sinnesstämning kring dina insända frågor.

Ibland är din ande övertygad i sin tro kring det övernaturliga och säker på sin sak i vad du upplever men i nästa fråga möter jag en skeptiker som ifrågasätter sin egen fråga… Jag har läst ALLA dina insända mejl även om jag valt att vänta med att svara på en del av dem av den anledningen att jag känner att jag.. inväntar dig…

Jag inväntar:” var ska Madelaine stanna upp och hitta  det som  inom det andliga är den vägen hon ska gå för att hitta sin egen andlighet och medialitet…och våga tro mer på sig själv och det hon ser,känner och upplever…” 😉

~Sometimes you find yourself in the middle of nowhere
And sometimes in the middle of nowhere
You find
Yourself~

Så jag har sett dig och jag  är medveten om dig… även om jag  tidigare valt att vänta lite med att svara på det du skickar in till frågespalten.

Jag vill att du ska börja våga tro mer på dig själv och på det du ser,känner,hör och upplever och framförallt våga lita mer på din magkänsla.

Lyssna mer på dig själv än till andra. Det jag har uppfattat från dig sedan första gången du skrev till mig  här på frågespalten är att du liksom låser dig genom att du vill så mycket. Du är så nyfiken av dig och vill så gärna så mycket och helst allt på en gång…;) och det är inget fel i det!!! och det är definitivt inget fel i att vara en nyfiken person som vill ALLT …helst igår..men…det jag kan känna blir moteffekten från andevärlden kring dig är att de blir lite motsatsen till dig och gärna vill att du ska lära dig…t-å-l-a-m-o-d…

Något du kan relatera till du som känner dig själv bäst ? 😉

Så det är därför jag i svaret kring: Kvinna-Fråga besvarad 2014-02-28 ger dig rådet att ta med dig din vän och lära dig en speciell slags meditation som går ut på att i första hand vara närvarande i NUET och ha nuet och naturen som utgångspunkt medan man sedan tillsammans med en god vän en vacker vårdag börjar utforska denna slags meditationsteknik. Jag känner att det är ett sätt för dig att också lära dig tålamod mot dig själv och dina upplevelser och inte pressa dig för hårt så det låser sig för dig.

Det handlar om att medvetet fokusera sina olika sinnen LUKT -HÖRSEL -SMAK -KÄNSEL och INRE SYNEN  och det gör man genom att blundar och istället vänder sin syn inåt och utan att stressa fokuserar på tex alla ljud man hör omkring sig och så berättar man vad man hör för sin vän som kan anteckna eller…välja att blunda och samtidigt “följa dig i det du ser och upplever”. Inom shamanism sk ” old school ”  är detta en teknik där man lär  känna sin arbetsparter och man lär sig att “resa astralt tillsammans och arbeta tillsammans ” i meditativt tillstånd,i trance eller i drömtillstånd.

Man kan sedan utöka tekniken genom att fokusera på vad man känner för lukter runt omkring sig och hur de kan kopplas samman med det ljudet man hör och sedan kan man bygga vidare med att berätta vad man får för känslor i sammanhanget.

I början kan man bli ganska trött av denna meditation då du faktiskt TRÄNAR dina sinnen på ett helt nytt sätt så det är därför jag ger tipset att man kan göra detta med en god vän ute i en park, eller vid en sjö eller om man är på en badplats men …eftersom denna teknik handlar om att träna upp sin medvetenhet på ett mer målinriktat och tålmodigt sätt och lära sig våga lita till det man känner, hör, förnimmer…utan synintryck… Det kan också vara mycket givande att göra denna teknik under regn så det behöver inte alltid handla om att det måste vara fint väder ute eftersom det i grunden handlar om att lära sig ta in olika upplevelse intryck som du upplever med dina sinnen…alla sinnen utom  den fysiska synen.

Det blir riktigt intressant om du gör denna övning i en folkmassa…stannar upp mitt  i en marknad…på parkeringen vid ett stort köpcenter…då det genast blir skillnad när man börjar inrikta sig på att ta in människor.

Därför är det bra att börja ute i naturen och när man känner att man lärt sig hur man kan skärpa sina sinnen och våga lita på det man känner och uppfattar…då kan man ge sig ut bland människor och det kan bli en riktigt chock. Första gången jag blev försatt i den situationen av min shamanska lärare under tonåren… då satt jag som paralyserad och bara grät. Det blev för mycket att ta in allt smärta och all hat och alla mixade känslor från människor efter att ha tränat på träd och sjöar… Jag blev så chockad  och tog så illa vid mig av alla intryck som kom från människors energier, så jag bestämde mig för att stänga av den förmågan helt under många många år.

Jag skriver om allt detta till dig Madelaine av den orsaken att jag känner att detta är något som du kan relatera till och…   denna metod är  kanske något som passar dig och detta är även något du kan göra tillsammans med din dotter,dina barn som en lek eller med andliga vänner. Umgås i naturen och samtidigt träna på att skärpa era sinnen.

Så som svar på  din fråga… Ja, jag kan känna att du är medial, men… att du lätt blir distraherad och  du har lite  svårt att stanna motiverad och fokuserad så… för dig :  

Om du ska utvecklas seriöst andligt, så måste det vara på ett sätt som stimulerar dig både som människan, samtidigt som din inre ande blir motiverad och jag känner att det jag nu tjatat om till dig i mitt svar är det som kan hjälpa dig att utvecklas andligt samtidigt som du också kan “bara vara en vanlig mamma och människa”…

 

Den guiden som du nu känt av under en längre tid och som du säkert känt av som “spökfenomen” i snart tre år…Och jag  har svarat undvikande eller inte alls…att jag inte känner någon närvaro…Det är din guide som varit och är så ivrig att höras

Det är din närmaste guide som heter Holly och är en avlägsen släkt till dig. Hur är det med din släkt. Kolla upp om det finns någon från din mors brors ,mors fars sida som lägre tillbaka utvandrat till AMERIKA under 1930 talet. Denna Holly är en ung vild glad högljudd kvinna med blodrött hår. Ett riktigt yrväder och mycket energi och stora vida yviga gester. Jag blir helt matt…utmattad därför för det är ett jäkla tjattrande då hon pratar i mun på sig själv och har så mycket åsikter om allt så jag orkar inte riktigt lyssna vad hon säjer. Hon vet att jag har sett och hört henne och jag har en känsla av att hon kommer att komma tillbaka många gånger för att ha förslag om ditt och datt…;)

Men..din guide är på plats och du är på gång…så…Det blir bra det här…;)

Du får fundera på det jag nu skrivit och se om detta är något som du kan relatera till!  ♥

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Om du inte kommer ut så kan du träna meditationstekniken med en  naturvideo som denna.

Det är inte samma sak som att göra samma meditationsövning i naturen, eftersom du missar energierna…men…man kan ändå träna skärpan i sin hörseluppfattning, lära sig avskilja ljud från varandra och … lära sig slappna av. 😉 …

så… din guide kan integrera med dina energier  och dig som levande människa utan att du uppfattar det som intrång, obehag eller att det är “spökfenomen”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *