Lägenhet-Fråga besvarad 2013-10-17

Hej Jag hoppas att du kan ge ett snabbt svar. Jag är en kvinna på 46år som ligger i skilsmässa och har nu hittat en underbar lägenhet för mig och mina två barn. Budgivningen har börjat men är väldigt seg och jag undrar nu om du kan känna om detta går vägen för mig och mina barn? tacksam om du kan ge mig ett snabbt svar , det är väldigt jobbigt att vänta kram K

★ Fråga besvarad 2013-10-17

 Fråga insänd:6 Jun, 2013

Hej K!

Jag hittade din insända fråga som obesvarad och oläst från Juni månad.

Frågan var insänd till tidigare medium på spökwebben men jag vill ändå bekräfta att jag läst din fråga då jag läser igenom allt  som ligger kvar som oläst och obesvarat och  jag väljer att publicera även frågor jag väljer att inte besvara eller inte kan svara på eller så har det varit följdfrågor eller pågående frågor till tidigare medium på spökwebben.

Men jag jag går igenom allt så att ingen ska känna att de har glömts bort. Och alla är välkomna att sända in nya mer aktuella frågeställningar eller kring saker du/ni funderar över inom det andliga,övernaturliga och paranomala!

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~After rain

There is a rainbow

 

After a storm

There is a calm

 

After the night

There is a morning

 

And after an ending

There is a new begining~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *