Sambo -Fråga besvarad 2013-10-17

Hej jag har en sambo som har svårt att visa sina känslor. Han säger att han älskar mig så mycket men ändå har han SÅ svårt att visa det. Är som en kompis för det mesta mot mig. Vet inte om jag klarar av detta länge till. Varför är han så?

KrAm. Ps varför dröjer det så länge mellan då du svarar på ett gäng frågor?

Kram igen. Älskar denna sidan.

 

★ Fråga besvarad 2013-10-17

    Insänd fråga den:23 Jun, 2013

Hej M!

Jag har noterat att det finns ganska många insända frågor från dig som finns kvar sedan Juni -Juli månad och som varit en pågående dialog mellan dig och spökwebbens tidigare medium.

Jag har gjort valet att inte kommentera eller svara något kring dessa äldre frågeställningar som inte jag varit med och besvarat från början men jag vill ändå bekräfta att jag läser igenom dem alla och även det jag inte besvarar väljer jag att publicera så alla och även du  kan känna att jag läst igenom allt.

Jag svarar på insända frågor som en  Andlig Paranomal Rådgivare och kan svara både ur medial synvinkel men även  med mer  fakta och  vetenskapligt tillägg som svar, beroende på vad man frågar kring.Just frågor kring privatliv och då synnerligen relationsfrågor är inte de insända frågorna jag prioriterar här på spökwebben.

Vad gäller frågan om varför det dröjer så länge tills frågor är besvarade så är den frågan inte riktad till mig.

Jag svarar på frågor regelbundet. ;)Och nu gräver jag mig igenom högen med frågor som blivit kvar sedan Juni-Juli-Agusti 2013 innan jag tog över frågespalten efter tidigare medium.

Kul att du älskar spökwebben! och jag hoppas att du också tycker om den nya spökwebbs upplägget som nu startat! 😉

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Don´t change so people will like you.

Be Yourself and the rihgt people will love the real you~

~♥ ~

~You are the captain of your emotions.

No one and nothing can control those feelings except you.

You have the sole ability to either let these make or break you, inspire or destroy you~

~♥ ~

~Letting go doesn’t mean

that you don’t care

about someone anymore.

It’s just realizing

that the only person

you really have control over

is yourself.~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *