Lägenheten med energier

Hej! Jag har upplevt massor i denna lägenhet jag bor i tillsammans med min sambo och mina bar plus katt. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det började när vi flyttade in. Man känner sig väldigt iakttagen. Katten är konstig. Jag känner av en manlig ande som jag kallar vaktmästaren, varför vet jag inte. Grannarna under upplever samma saker. När vi är bortbjudna till grannarna under och jag ska upp och hämta en sak känns det som någon knuffar ut mig. Precis som ta din sak och gå. Jag har sagt till dom att här bor vi och att ni inte finns längre och då blev det lite lugnare men jag vet att nu på senaste tiden så har det kommit mer andar hit. Fått in en liten flicka. Vad är detta? Vad vill dom mig? Jag är medial och har ärvt denna gåva från min avlidna mormor. Tack på för hand!

Hej Jessica! Den du kallar "vaktmästare" är en äldre man som dog av hjärtinfarkt och arbetade som förman i huset längre tillbaka.Han tycker att han inte han göra klart vad han höll på med och har inte accepterat att han är död.Och han irriterar sig på alla som stökar till och inte kan hålla rent efter sig.Han är en väldigt stressad ande. Men inte är det vä så konstigt om andar som inte hittat till andra sidan söker sig till dig???? Vad de ser är ditt inre brinnande ljus med det skimmret "öppna "brukar ha. De kanske inte förstår varför de dras till dig/ditt ljus men något säjer dem "där finns hjälp att få". Istället för att göra så stor sak av det kan du istället-utan att jag låter för hård-acceptera den du är och hjälpa dem. Det kan du göra genom att du bekräftar de andar som dyker upp "jag ser dig,känner din närvaro" och sedan leda dem mot ljuset genom att tex tända ett vitt stearinljus och be tex Fader Vår eller…bara säja…. "Du är död,gå mot ljuset,du behöver inte vara rädd för ljusänglar kommer leda dig hem." Fundera på det jag skrivit! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.