Levt i Kina

Tack så hemskt mycket för svaret på min fråga om något i mina tidigare liv gör att jag har svårt att uppleva livsmästring i detta livet. Det var verkligen ett intressant svar, och inget jag hade väntat mig. Jag har alltid trott att jag har haft ett (eller flera) trevliga liv Kina, eftersom mycket – saker, bilder, språket – som har med Kina att göra ger mig angenäma känslor. Jag hade också sett mig själv för min inre syn som man i Kina. Jag kanske har varit det också. Jag hade också tydligare känslor av tidigare liv i England, jag undrar om jag har en guide som talar engelska med mig? Däremot känns det helt klockrent att det är ett självmord som spökar i detta livet, samt ett liv där jag inte haft några möjligheter att handla och göra saker. Även i detta livet har jag varit väldigt passiv och inte klarat av eller vågat sätta igång saker och ta initiativ. Det lider jag av nu som medelålders, då jag är missnöjd med vem jag är och vad jag sysslar med i livet och har svårt att förstå hur jag har kunnat missa så mycket. Mitt liv har varit som ett strömlöst tåg som står stilla på spåret, och jag undrar fortfarande hur jag ska få igång det. Finns det ledtrådar till detta i mitt liv som bortgift i Kina? Tack än en gång för svaret! Välsigne dig! Elisabeth

Hej Elisabeth! Kan du skriva till min mail? Inget allvarligt!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *