Lite reklam för er – Fråga besvarad 2014-03-18

Hejsan!!

Ville bara säga att ja gillar er sida och har gjort lite reklam för er på min FB grupp, som jag driver med över 7000 medlemmar. Jag har även gjort en undersida till denna, som med växer enormt mycket. Ville sära lite på spökerier och medialt!. För alla är inte inne på samma grej o det blev lite bråk därför delade jag upp det. Intresset är stort inom området.

Välkomna in annars på:

https://www.facebook.com/groups/spokeriersvergie/

 

Ni får gärna göra reklam för er på gruppen om ni bara lägger in länkar o allt var det ska vara, så sidan håller.

MVH Catrine

 

★  Fråga besvarad 2014-03-18

Hej Catrine! 

Tack för att du uppskattar och gillar spökwebben ! Och du har helt rätt i att intresset för det övernaturliga har ökat framförallt det senaste åren och idag börjar det bli mer “rumsrent” att prata om övernaturliga upplevelser och om andlighet.  Det gäller att försöka att balansera mellan alla olika åsikter och trosuppfattningar då  de är lika många åsikter och personliga upplevelser kring det övernaturliga som det finns enskilda människor.

Jag hoppas bara att människor en dag inser att det faktiskt inte spelar så stor roll vad man tror och inte tror. Det är som det är i vilket fall 😉 Och inget är som vi tror … vi tror att vi har koll på läget…men det är så mycket vi inte har koll på alls.

Det är som ett väsen  (Ailen) en gång sade;…” Ni människor är ganska underhållande att studera…ni har fyra meningar från en bok med oändligt antal sidor…och så tror ni att ni vet sanningen om allt…Det är detta som gör det så härligt att studera er och vi älskar er” 

Tack för att du gjort reklam för oss på din grupp  på facebook och för erbjudandet att lägga in länkar och det är  mcyket möjligt att jag besöker din grupp på fb !.

Sköt om dig! och tack igen ♥

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

“Tro inte på något bara för att du har hört det.

Tro inte på något bara för att någon sagt det och många upprepat det, eller bara för att dina lärare och de som är äldre än du säger det.

Men när du själv iakttagit och analyserat, när du finner att allt stämmer med vad ditt eget förnuft säger – då ska du acceptera det och leva därefter.” //Buddha 563-483 f. Kr.

 

~♥ ~

Ett svar på ”Lite reklam för er – Fråga besvarad 2014-03-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *