Få kontakt med min biologiska pappa- Fråga besvarad 2014-03-18

Hej!

Jag är inte speciellt insatt i ämnet och vet inte om det är rätt ställe att ställa min fråga. Men för ett par år sedan fick jag veta att min pappa kanske inte är min biologiska pappa. Det är först nu som jag har blivit mer intresserad av att veta. Han som sägs vara min biologiska pappa är död sen 12 år tillbaka. Jag har sett nu ganska nyligen ett fotografi av honom. Det är det enda. Har inget minne av att jag träffat honom så jag har aldrig känt honom. Jag skulle vilja få kontakt med honom.

Så min fråga är om man kan få kontakt med någon man aldrig har träffat?

Och hur går jag tillväga?

Vill helst göra det på egen hand utan anden i glaset och liknande.

 

 Fråga besvarad 2014-03-18

Hej!

Jag vill bara först säja att det inte finns några konstiga frågor!!!  Spökwebben är ett forum med fokus på övernaturligt, och på övernaturliga upplevelser/fenomen och framförallt har vi ett  stort intresse för att försöka förklara och förstå det övernaturliga med fokus både på upplevelse , att våga lita till sin egna  magkänsla men vi uppmuntrar också till  skeptiskt tänkande och  har intresset att förena andlighet med vetenskap då det är fullt möjligt.

Frågespalten en del av spökwebben dit du kan sända en fråga om princip vad som helst som gränsar till det andliga,existentiella frågor, mytologi, folktro, parapsykologi, ufo, ailens, upplevelser, syner, drömmar, hemsökelser, spökerier,andlig metafysik och …Ja det finns inga konstiga frågor. Och kan jag inte svara så skriver jag det.

Inget det jag svarar ska ändå tas som en total sanning utan det jag svarar är bara min uppfattning och andra människor kan ha andra åsikter och uppfattningar. Deras syn är lika  värdefullt i mångfalden av andlig rikedom liksom skeptisk tänkande behövs. Alla har sin plats som pusselbit i det stora pusslet.

Och med det sagt så åter till dina funderingar…

Vet du…jag ska vara helt ärlig mot dig i hur jag uppfattar det du frågar kring. Jag vet inte vem som sagt att din pappa inte är din biologiska pappa eller varför detta har kommit upp i ditt liv och påverkar dig så mycket som det gör. Vad säjer du om jag svarar såhär…Jag känner att du kan sluta söka efter svar på en fråga som inte finns något att svara på.

Men … visst

 Nu svarar jag som ett medium:Rent andligt teoretiskt så går det att kontakta en ande för att få svar på frågor men jag skulle direkt avråda dig från att använda anden i glaset då det med största sannolikhet inte skulle vara den du söker som kommer som besökare.

Jag känner  bara att det blir lite konstigt för mig att ge råd kring detta då jag bara känner men…men…varför söka svar hos en främling när du redan har en pappa? som jag uppfattar och känner ÄR din pappa.

Samma energi signatur som du. Samma DNA mönster i den eteriska kroppen. Samma frekvens som du i din kundalini.

Nej jag skulle nog önska att du tänker om och känner med HJÄRTAT och se bortom besvikelser och tomma ord och känn…och du kommer känna  att din pappa är din pappa…

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *