Livet 3

Jag skrev:Hejsan Evy Här kommer en liten grej: Jag skrev innan:Hejsan Evy! Jag vill få reda på ngt om mitt tidigare liv. Jag känner att det vore spännande 😉 Jag tänker ofta på det om tidigare liv. JÄTTE-TACKSAM För svar! Ditt svar innan:Hej! Jag kan försöka med då behöver jag ditt namn och gärna dina intessen och kanske vad du är rädd för- lättare att tona in om jag får veta lite mer genom att läsa vad du skriver. Evy Mitt svar igen: Jo jag Heter olivia jensen.Jag är rädd för hela tiden att ngt ska hända mina bröder. Tänker på hemska saker. Jag tkr det är intressant med krig och hitler.Jag VILL kunna se soöken och så om mer fakta skicka fråga till :olivia.olle@hotmail.com Kram! Du skrev:Hej Olivia! Tack för din info, det underlättar! Kan få fram att du levt med dina bröder i tidigare liv, du var deras storasyster och något hände de- något hemskt. Ni levde i fattigdom och det ledde till att dina bröder inte blev så gamla då det inte fanns tillräckligt med mat på bordet och jag känner mig dragen till Tyskland. Du kommer att utveckla dina mediala sidor men just nu har du andra uppdrag framför dig men det kommer var inte orolig. Hör gärna av dig när du märker att du öppnar dig mer medialt men det tar tid men du har ingen brådska! Kram! Evy Och så skriver jag igen. Jag vill veta några namn och lite mer om det dära uppdraget. Tack så mke. Kram! Och glad påsk!

Hej Olivia! Jag kan tyvärr inte säga vad det är för uppdrag du fått då det är något som du ska ta del av själv och något som ska komma till dig från Himlen så att säga. Du får ha tålamod och se vad Himlen har planerat för dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *