Mitt förra liv

Hej eva-lena! Jag heter filippa och har nyss fyllt 14. Jag är intresserad av att få veta om mitt tidigare liv, hady varit jätteroligt att veta då jag har undrat. Mina föräldrar skilde sig när jag var runt 7-8, men av någon anledning var jag aldrig ledsen och fick ibland käslor av deja vú då, kan detta ha något och göra med mitt tidigare liv? Jag är flygrädd, inte extremt men tycker flygresor är obehagliga. Jag har alltid ritat i mitt liv men jag känner mig konstigt nog trött på det, som om jag har gjort det alldeles för länge och för mycket. Jag känner mig starkt dragen till klassisk musik och det gamla egypten. Vet inte om det har något samband eller så men. 2008 gick min farfar bort, och ibland tycker jag att jag känner hans närvaro, är det inbillning? förlåt om mejlet blev väldigt osammanhängande, hade varit väldigt roligt att få svar. MVH filippa.

Hej Filippa! Jag ska försöka hjälpa dig och ditt mail är inte svårt att läsa och förstå! Du har levt ett bohemiskt liv i Tyskland och du levde med många i ett sk kollektiv inte så mycket som för att du ville utan mer för att du var tvungen till det då läget var som det var i Tyskland i slutet av 1930-talet. Din farfar tittar till dig då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *