Ljud från fönstret-Fråga besvarad 2013-11-04

Hejsan!

Häromkvällen var min son. Erik och jag ute. Det var kolsvart ute då vi bor i skogen. Plötsligt lät det ungefär som om någon skulle slagit med handflatorna mot fönstret i vardagsrummet. Men ingen fanns där Vad var det? Var det någon av hundarna. eller inbillade jag mig bara? Tacksam för svar.

Mvh, Susanne.

★ Fråga besvarad 2013-11-04

     Fråga insänd : 9 Sep, 2013

Hej Susanne!

Det jag kan känna från denna händelse som du beskriver är att det inte var inbillning. Jag kan känna att det går som ett stråk utanför det huset ni bor i eller mer som en gångväg som funnits där långt tillbaka i tiden. Det verkar inte som att den vägen eller grusvägen eller gångvägen finns kvar idag men kring början av 1800 eller mer 1811 vill jag spika in som viktigt datum då det  känns det som att det varit människor som gått där och ev bott i närheten av ditt hus. Jag kan inte fånga upp någon specifik ande idag men jag kan känna den där känslan som man kan få när man går in i ett tomt rum och bara vet att någon just varit där och sedan gått ut och man bara känner känslan att ” här har någon nyligen varit” och med någon så menar jag inte levande människor då deras energier är annorlunda.

Jag får inget namn och ingen tydlig bild av vem det kan ha varit som blev nyfiken som ni kan ha uppfattat men det känns som en manlig ande och jag vet heller inte om han är någon som brukar besöka er för jag kan inte känna av honom i detta nu. Jag bara “vet” att han brukar gå den vägen som inte längre finns. Det jag ser är hur en skugga som jag identifierar som ett energiavtryck av denna man och hur han går från ena sidan,höger och om jag står på eran farstu trappa så ser jag tät granskog på höger sida och en liten gångstig in men vart den går vet jag ej och åt andra hållet ser jag små träbyggnader som på ett mer öppet landskap och då går han till en brunn som finns i mitten av tre mindre träbyggnader och så går han tillbaka med ett ok och vattenhinkar över axlarna och tillbaka ,förbi ditt hus och så in i skogen igen.

Märkligt.

Jag måste tillägga att jag blir mycket förvirrad för jag vet inte om jag står på en farstu trappa i nutid eller forntid så jag bara beskriver det jag ser medialt.

Men det är det jag ser. Du som bor på platsen kanske vet mer om platsens historia då jag överlag känner stor aktivitet och energi avtryck efter äldre byggnadsplats.

Jag blir lite förvirrad då det krockar med även ännu äldre energier då det känns som att det kan finnas runstenar eller ålderdomliga gravplatser eller minnesplatser i närheten av där ni bor.

Hur som helst så känns det inte som detta var inbillning då allt jag känner talar för att det är ett så kallat andligt aktivt område.

Men givetvis måste du alltid lita på din egen magkänsla!och det skadar heller inte att ibland vara lite skeptisk 😉 men…magkänsla nummer  är ett =viktigt.

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *