TV-Fråga besvarad 2013-11-04

Hej

Ibland när jag sitter i rummet slår tv på och av sig själv.Är det ett tekniskt fel eller andar som påverkar?

Får ofta en känsla från vårat sovrum som är svår att beskriva.För några år sedan stängde jag alltid dörren där på dagarna då jag inte ville att barnen skulle gå in där ensamma?

Jag tycker egentligen inte heller om att vara ensam där, svårt att släcka innan sambon kommit in och lagt sig, finns det någon märklig energi i sovrummet ? Vid tidigare tillfällen när jag slumrat till har jag hoppat till av att det känts som någon snärtat till mig på fötterna, har hänt två gånger, sista gången skrattade jag till för det kändes så komiskt.

Är det något speciellt just med sovrummet? Där har även prydnadskvistar tänts mitt i natten, hörde hur trycknappen knäpptes på. Kan du känna nått speciellt gällande rummet?

★ Fråga besvarad 2013-11-04

     Fråga insänd: 2 Sep, 2013

Hej Lizz!

Jag har läst din insända fråga tidigare men valt att vänta lite med den då jag helt enkelt inte blivit klok på vad det är jag känner men nu kan jag äntligen svara vad jag uppfattar. Har du hört talas om currylinjer och energilinjer?

Det jag ser medialt är hur det genom hela ert hus liksom går energi linjer som är mer uttalade än vad jag sett på andra platser och i det rummet som du beskriver som sovrummet bildar dessa energilinjer som en krysspunkt. Det är lite svårt att förklara och beskriva vad det är jag ser. Jag kan faktiskt inte känna att det är varken andar eller spöken eller något sådant som är det som ni känner av i er familj eller som påverkar tex tv apparater och annan elektricitet där ni bor då jag tror överlag att ni kan ha problem med blinkande glödlampor. Kanske har det fenomenet minskat om ni nu använder lågenergilampor som verkar ha en benägenhet att inte vara lika känsliga. Jag vet inte varför men har själv noterat att just lågenergi lampor inte verkar påverkas av sk andlig energinärvaro medan vanliga glödlampor kan sprängas lätt eller bara slockna och dö.Och den typen av lampor verkar överlag vara mindre känsliga för denna typ av problematik som med energilinjer osv.

Jag känner att detta är den så kallade ” märkliga energin” som ni känner. Jag skulle faktiskt ge tipset att kanske kontakta någon som är kunnig inom just detta område och mäta med sina metoder de använder om det är som jag känner och misstänker. Jag är därför mer intresserad av marken ert hus är byggt på då det kan finnas flera orsaker till att detta fenomen uppstår så det känns tydligt. Detta fenomen är inte så ovanligt men brukar förstärkas om man byggt huset tex på en väldigt mineral  rik mark eller vid vissa bergsarter eller om det finns stora vattentillgångar djupare nere i marken bara som exempel. Dessa fenomen kan också förstärkas om man bor nära kraftledningar då det elektromagnetiska fältet som kraftverk redan utstrålar sedan i sin tur kan påverka så dessa naturliga energifält som redan finns i marken förstärks.

Nu kan jag inte se eller känna vad det är som orsakar att det just där ni bor är en ökad styrka i dessa currylinjer och energifält men jag ska ge dig några länkar som handlar om detta fenomen så kan du läsa lite om detta och se om det är något du kan relatera till.

http://www.currylinjer.com/info.htm

http://www.currylinjer.com/test.htm

http://www.sjatteelementet.se/Currylinjer.html

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jordstr%C3%A5lning

Och en artikel från tidningen Nära om detta ämne.

http://www.tidningennara.se/Artiklar/Valbefinnande/Undvik-currylinjer-sa–blir–det–gott–att–leva/

Sköt om er!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *