ljudet sattes på av sig själv!

Hej, helgen så var jag med min kusin och när vi kolla på film så sattes helt pötsligt ljudet på tv (vi hade stängt av det) och dosan låg på bordet, sen la vi den på skrivbordet brevid där min kusin satt och lite senare så sattes ljudet på igen. Sen hände det inte igen. Min kusin har berättat att det hänt att när hon kollat på tv och så plötsligt böt tv kanal av sig själv. Men även min mamma sover inte där för att när hon bodde där så hände det saker har jag hört.Är bara lite fundersam och skulle gärna villja ha ett svar på vad det kan va? kanske är de någon släkting till hos som är där och spökar? vad vet jag… Tacksam för svar // becca

Hej Becca! Det är någon som busar med er och jag tror det är en man. Han ser ut till att vara 40-50 år gammal- ålder är alltid svårt- han är som en farbror/morbror till er tror jag. Han är busig men menar inget illa och vill inte skrämma er. Säg till honom om det blir jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *