Min framtid

Jag vet inte riktigt var jag står i livet, jag tog studenten i somras och blev tillsammans med en kille som jag nu har varit tillsammans med i 7 månader. Jag satte i en P-stav för att skydda mig men det verkar bara ha blivit värre och alla tankar spelar in. Jag tänker på vad jag vill göra och slits mellan två delar. Jag älskar min pojkvän och vet att det är han jag vill leva med. Han kämpar väldigt mycket med vårt förhållande för att det ska funka eftersom jag har haft en liten nedgång i livet just nu. Varje gång jag åker ifrån honom eller han mig så känner jag en viss ångest och vill vara med honom. Förr kunde jag vara med mig själv utan att jag mådde dåligt. Och nuförtiden går det bara upp och ner och jag behöver verkligen en väg visning. För såhär kan det inte fortsätta och det vet jag om men ändå känner jag en viss irritation inom mig och vet inte vart jag står.

Hej! Det är så svårt att säga till någon vilken väg denne ska gå. Jag hoppas du ger ert förhållande en chans till och ser det ljusa omkring er två. Ni har en framtid tillsammans om ni bara vill. Vad gäller din nedgång osv får jag lite för mig att det är något som stör din inre balans såsom hormonerna. Låter helknäppt men det är vad jag får till mig men jag är ingen läkare. Ta en djup funderare på var du står i ditt liv, skriv ner plus och minus på papper, gå ifrån och se sedan var du står. Var ärlig när du skriver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *