Löser det sig?

För en tid sedan hade vi stora ekonomiska problem och enda lösningen var att pantsätta ringar varav en var en klackring som jag fick i gåva av min mor som avled för 15 mån sedan,det var även en del ringar efter mor som jag fick i arv plus våra vigselringar!!!! Detta var ett svårt beslut för mig o min fru men tro mig,detta var enda möjligheten för att lösa ett mkt stort problem. Nu är problemet så att sista dag för utkvittering är tisdagen den 15:e,får ingen förlängning av liggetid kommer det på något underligt sätt att lösa sig eller kommer ringarna vara förlorade för alltid vilket jag har svårt att acceptera?! Vår framtida gemenskap och ekonomi,hur ser det ut för nu är allt ovisst!

Hej! Du ska kontakta pantbanken då det känns som om ni får mer tid på er men då måste du höra av dig till dem och förklara situationen! Var ärlig! Er ekonomi är ganska i botten men ni kommer att få bättre ekonomi framöver men det är en bit kvar så ge inte upp hoppet! Be om ekonomiskt stöd och se vad som händer! Gör lite pengamagi om ni tror på det! Gräv ner en peng utanför er dörr och se vad som händer. Var beredd på att det tar lite tid men er ekonomi blir ljusare längre fram och ringarna hittar hem igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *