Skepnad vid säng

Hej! Vill bara ställa en fråga angående vad som hände inatt. Jag vaknade vid 02:40 ca av att något grog i mitt täcke, i ansiktsnivå. Därefter kikade jag upp och såg en flicka/kvinna vid sängen. Vit klänning, blont långt hår men ansiktet är blankt, händerna hänger vid sidorna. Detta hände även 1993 ca men då var det en man i munk-kåpa. Kan det vara mina guider och försöker de säga mig något? Tacksam för svar. Vänligen Jea

Hej Jea! Det låter som dina guider. Ställ en fråga i ditt huvud eller högt och rikta frågan till dem och de kommer att visa dig symboler mm som du får tyda. Ha för vana att ha papper och penna vid sängen så du kan skriva upp vad de ger dig och som du sedan kan tyda i lugn och ro. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *